Sauditët nuk ia zgjatin dorën Michelle Obamas

0

Presidenti i SHBA-së, Barack Obama dhe Zonja e Parë e SHBA-së, Michelle Obama, e ndërprenë udhëtimin e tyre në Indi për t’i bërë nderimet e tyre për familjen mbretërore në Arabinë Saudite për vdekjen e Mbretit Abdullah.
Por Zonja e Parë nuk duket të jetë ndarë e kënaqur gjatë udhëtimit të shkurtër në Riad, gjatë kohës kur ata u takuan dhe u përshëndetën me personalitete saudite, shumë prej burrave nuk pranuan për të zgjatur dorën zonjës Obama.
Ajo u kritikua nga sauditët edhe në Twitter pasi kishte shkelur rregullat dhe nuk kishte vendosur shami gjatë vizitës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here