Anketim:42 % e francezëve kundër publikimit të karikaturës se profetit Mohamed !

0

Sipas një anketimi të bërë nga gazeta e përditëshme franceze « Le Journal du Dimanche » më datën 16 dhe 17 janar 2015, del se 42 % e francezëve janë kundër publikimit të karikaturave te Profetit Mohamed.

42% është numri i francezëve që mendojnë se nuk duhet lejuar publikimi i karikaturës së profetit Mohamed.Pyetjes së  anketës se « disa musliman ndjehen të lënduar ose të sulmuar nga publikimi i karikaturës së profetit Mohamed » 57 % përgjigjen që « nuk duhet marrë parasysh këto reagime dhe duhet vazhduar me publikimin e karikaturave » kundër 42 % që mendojnë se « duhet të mirren parasysh këto reagime dhe duhet ndaluar publikimin e këtyre karikaturave »,ndërsa në këtë anketë 1% e të anketuarve ishin pa mendim të prerë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here