Anjeza Xhihani dhe Arjana Nokshiqi çojnë bukurinë shqiptare në Gjeorgji

0

Anjeza Xhihani do të përfaqësojë Kosovën dhe Arjana Nokshiqi Shipërinë në Miss Planet 2015, që mbahet në Tbilis të Gjeorgjsë. Këtë njoftim e ka bërë Drejtoresha Nacionale e Garave Ndërkombëtare për Kosovë dhe Shqipëri, Sidrita Sadikaj. Në këtë organizim marrin pjesë 30 shtete të botës. Vitin e kaluar Kosovën e kishte përfaqësuar vetë Sadikaj, e cila kishte marrë edhe disa çmime.

arjana

anjeza

organizimi

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here