Anita Haradinaj: Po të ishte Ramushi kryeministër nuk do të shitej Kosova

0

Prezentuesja e RTK-së njëherësh bashkëshortja e liderit të AAK-së, Ramush Hradinaj, ka thënë se po të ishte kryeministër burri i saj nuk do të shitej Kosova.

“Ata që kanë qenë pjesë e Kosovës në periudhën kur Ramushi ishte Kryeministër, ata që kanë kujtesë të shëndoshë të asaj kohe dhe që mendojnë drejtë, ata më së miri e dijnë se si do ishte Kosova me Ramushin Kryeminister. Ramushi e njeh qeverisjen mirë, është patriot dhe për asnjë cmim në asnjë moment nuk do ta kishte shitur as edhe një pëllëmbë të shtetit tonë!!!! Nuk shitet atdheu, nuk shitet dinjiteti”, ka thënë Anita për Magazine.al.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here