Angli:shqiptarët “specialist” të drogës dhe mashtrimit

0

Shqiptarët zënë vendin e tretë në dy kategori të krimeve në Britaninë e Madhe. Shqiptarët të cilët jetojnë në Britaninë e Madhe, zënë vendin e tretë në kategorinë e drogës, dhe po ashtu të tretin në mashtrim.

Në anën tjetër, ata që dominojnë të gjitha listat e kriminelëve në Britaninë e Madhe janë rumunët dhe vietnamezët./DailyMail/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here