Amina Nuroviq: UÇK më mësoi se çfarë do të thotë patriotizmi

0

E reja shqiptare Amina Nuroviq, e cila po përpiqet për kthimin e Sanxhakut në rrënjët shqiptare, ka bërë një urim të veçantë për veteranët e UÇK-së, në ditën e tyre.

“Në këtë vend ka lindur jetë e lirë për fëmijët tanë.

Ushtria jonë, krenaria e kombit tonë. 
Me historinë e kësaj ushtrie kam mësuar se çfarë do të thotë patriotizmi, dashuria për kombin dhe tokën tonë. Derisa të jem gjallë, kjo ushtri do të jetë gjithnjë e madhe në sytë e mi.
Veteran të UÇK-së, kudo që jeni dhe ndodheni respekt për ju, për kontributin tuaj.
Urime Dita e Veteranit të UÇK-së”, ka shkruar ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here