Ambasada Amerikane shprehë keqardhje e ngushëllime për të vrarët në Kumanovë

0

Ambasada Amerikane në Shkup shpreh keqardhje të thellë për jetët e humbura në lidhje me aksionin në rajonin e Kumanovës. “Shprehim ngushëllimet tona për policët dhe qytetarët e vdekur, si dhe për të plagosurit. Ne po e përcjellim gjendjen dhe jemi në kontakt të vazhdueshëm me autoritetet dhe liderët politik. Ftojmë qytetarët të jenë të qetë dhe të lejojnë vërtetimin e fakteve”, thuhet në kumtesën e Ambasadës Amerikane në Shkup.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here