Ali Ahmeti kërkon nga të arrestuarit të thonë të vërtetën pse erdhën në Kumanovë

0

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti në një intervistë në Klan të Shqipërisë ka thënë të arrestuarit do të shpjegojnë se pse kanë shkuar në Kumanovë.

Ai ka thënë se këtë shpjegim do ta japin për të zbuluar të vertetën se pse ndodhi “Kumanova” dhe cili ishte qëllimi i këtij konflikti.

” Për ne është e rëndësishme të dihet e vërteta rreth kësaj që ka ndodhur”, ka thënë ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here