Aleksandët Çipa ankohet për shqiptarët: “Rrinë vetëm duke u ankuar”

0

Publicisti i njohur, Aleksandër Çipa, është ankuar se si shqiptarët vetëm dinë të ankohen. Madje ai në kontekst të asaj se si të rnjtë dhe pleqtë nuk dallojnë në Shqipëri e ka cituar edhe mendimtarin e intelektualin e shquar shqiptar, Faik Konicën.

“Publiku ne vendin tone po mbahet nen eklipsin e nje kaosi ankimesh te dhimbshme dhe avokatie shpifarake hipokritesh ne mase. Nuk dihet me ke dhe ku eshte e verteta dhe e drejta. Te gjithe ankimtare dhe te gjithe denoncues (!).Fajtoret shkembejne rolet per cdo fushate, viktimat mbeten gjithmone te tille; zgjedhes te tyre”, ka shkruar Çipa në profilin e tij në Facebook. “Konica e ka thene:Ne kete vend nuk ka Rini, ka disa qe lindin me pare dhe disa qe lindin me vone!!!!”.

Çipa njëherësh është edhe gazetar dhe poet.

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here