Aleksandër Lumezi i merr 81.28 për qind të pikëve për kryeprokuror

0

PRISHTINË, 20 SHKURT – Këshilli Prokurorial i Kosovës ka njoftuar se e ka zhvilluar intervistimin e kandidatit Aleksander Lumezi për pozitën e Kryeprokurorit të Shtetit dhe ka bërë me dije se Lumezi i ka fituar 81.28 përqind të pikëve në procesin e vlerësimit. Këshilli Prokurorial i Kosovës sot në ora 15:00 do të zhvilloj procesin e votimit për Kryeprokuror të Shtetit i cili proces është i hapur për media dhe publikun.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here