Alban Meha: Do ta jap më të mirën te “Konyasport”

0

Futbollisti shqiptar Alban Meha ka thënë se nuk do të kursejë asgjë nga vetja që klubi i tij i ri në Turqi të ketë sa më shumë sukses. ““Do të jap maksimumin për ti dhënë një dorë skuadrës në realizimin e objektivave dhe shpresoj që këtu të bëjë paraqitje më të mira se te Paderborni”
PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here