Akuzohet ish-kryetari i komunës së Vushtrrisë,Muharrem Shabani

0

Prokuroria Themelore e Mitrovicës ka ngritur aktakuzë ndaj ish-kryetarit të Vushtrrisë dhe katër personave tjerë për keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Shabani akuzohet për kohën sa ishte kryetar i Vushtrrisë.

Muharrem Shabani i ka mohuar këto akuza duke thënë se gjithnjë ka punuar në interes të qytetarëve të komunës së tij. arrem

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here