Aktorja italiane: Mora një refugjat në shtëpi dhe çova dashuri me të

0

Aktorja italiane Valentina Nppi ka treguar se si një herë ishte e mërzitur dhe duke u kthyer për në shtëpi, mori me vete një emigrant dhe bëri seks me të. “Çdo qenie njerëzore ka të drejtat e saj. Unë kështu jam. Pa kufij”- u rrëfyer aktoja e njohur.

Nappi ka folur për dashurinë e saj që janë Shtetet e Bashkuara të Amerikës. “E ndiej lirinë që të japin. Edhe si aktore edhe si njeri”, u shpreh italiania e njohur botërisht.

Ajo është e famshme edhe për disa filma porno. Nappi tregon se tashmë në Itali ka rënë buxheti për të tillë filma. “Më pëlqejnë për momentin – thotë ajo duke treguar. – Jam bërë me e hapur ndaj seksit dhe marrëdhënieve me njerëzit”.valentina3

“Në porno nuk ka rëndësi historia apo skenari. Është thjesht eksitim dhe masturbim. Skenarët janë për një tjetër kinema”.

 

valentina2

valentina1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here