Akt i turpshëm në Pejë: Është dëmtuar busti i heroit Shkelzen Haradinaj

0

Është dëmtuar busti i heroit Shkelzen Haradinaj në Pejë, kjo për të dytën herë.

Ky akt i turpshëm dhe qyqarë, i ka mllefosur qytetarët e Pejës.

Shkelzen Haradinaj është vetëm vëllai i Ramush Haradinajt.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here