Aksion policor në Haraqinë të Shkupit

0

Njësitë speciale të Maqedonisë janë duke zhvilluar një aksion në Haraqinë të Shkupit, fshat ky i banuar kryesisht me shqiptarë.

Zëdhënësi i Ministrisë së Brendshme të Maqedonisë, Ivo Kotevski ka bërë të ditur se aksioni policor ka filluar në orët e hershme të mëngjesit, pa dhënë hollësi të tjera lidhur mbi rrjedhen dhe arsyen e tij.

Ai ka paralajmëruar se pas perfundimit të aksionit, policia do të raportoj për rrjedhën e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here