Aksion i madh policor në Shkup, arrestohen 19 persona

0

19 persona gjithsej të arrestuar në aksionon policor të koduar “Gjeodet”, 11 prej tyre punonjës në Agjencinë për Kadastër, 1 gjeodet dhe 7 persona tjerë të cilët kanë përfituar patundshmëri të paligjshme janë arrestuar sot në Shkup, njofton Policia Financiare e Maqedonisë. Detaje më të hollësishme gjatë ditës.

https://www.youtube.com/watch?v=2o7G2jMePnc

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here