Aksidenti i pazakontë

0

Një aksident i pazakontë ka ndodhur në SHBA. Një kamion që po transportonte bletë është rrokullisur jashtë rruge duke shkaktuar një kaos ne trafik. Kamioni po transportonte afro 448 kosherre me bletë dhe me më shumë se 14 milion bletë në to. Dëmet e shkaktuara parashihen të jenë rreth 92,000 dollarë. Policia e trafikut është dashur të vishet me maskat e bletarëve, ndërkaq kurreshtarët eventual kanë qëndruar sa më larg, pasi mund të ishin cak i thumbave të bletëve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here