Aksident i rëndë në Belgjikë,shoferi digjet i gjallë (foto)

0

Aksident i rëndë komunikacioni ka ndodhur sot në Autostradën E19 në drejtimin Breda (Holandë)-Antwerpen (Belgjikë),afër qytetit Loenhout.Të implikuar në ndeshje ishin 3 kamiona që nga goditja me njëri tjetrin morën flakë.Dy nga tre kamionët e përfshirë totalisht janë djegur.Shoferi i njërit nga kamionët mbeti i vdekur,përkatësisht i djegur.Në vendin e ngjarjes ka dalur prokurori dhe autoritetet lokale.Po bëhet gjithçka që rruga të lirohet.Autoritetet po mirren me hulumtimin e ngjarjes.

932977311_B975586765Z.1_20150520125140_000_G8M4HG8FT.2-0

1496618307_B975586765Z.1_20150520125145_000_G8M4HG8FH.2-0

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here