Akademi Përkujtimore, me rastin e 20 vjetorit të rënjes së Mujë Krasniqit dhe 40 bashkëluftëtarëve të tij

0

Me rastin e 20 vjetorit të rënjes së Dëshmorit të Kombit Mujë Krasniqi dhe 40 bashkëluftëtarëve të tij mbahet Akademi Përkujtimore.

Akademia mbahet në sallën e kuqe të pallatit të rinisë në Prishtinë me datën me 14.12.2018 në ora 16:00.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here