Ahmeti e Thaçi pinë kafe bashkë

0

Dy liderët e shqiptarëve të Maqedonisë, Ali Ahmeti dhe Menduh Thaçi, kanë harruar armiqësinë e tyre dhe janë ulur për kafe bashkë. Kjo pas asaj që ka ndodhur në Kumanovë në fund të javës së kaluar. Nuk dihet se çfarë kanë biseduar. Takimi ka ndodhur pas pjesëmarrjes në organizimin e presidentit të Maqedonisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here