Agron Selimaj shef i ri i AKI-së

0

Presidentja e Republikës së Kosovës, Atifete Jahjaga dhe Kryeministri i Kosovës, zotëri Isa Mustafa, në bazë të nenit 84 paragrafi 21, nenit 94 paragrafi 8, nenit 129 paragrafi 3 të Republikës së Kosovës dhe nenit 5 paragrafi 3 i Ligjit Nr. 03/L-063 për Agjencinë e Kosovës për Inteligjencë, emëruan zotëri Agron Selimajn drejtor të AKI-së.Agron Selimaj ushtron aktualisht funksionin e inspektorit të përgjithshëm në AKI,post në të cilin u emërua dy vjet më parë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here