Agnesa Vuthaj në objektiv të Fadil Berishës

0

Ish-Miss Kosova Agnesa Vuthaj ka qenë në objektiv të fotografit më të njohur shqiptar, i cili jeton në SHBA, Fadil Berisha. Ai i ka realizuar disa fotografi Vuthajt, e cila një nga to edhe e ka postuar.

Vuthaj është politologe dhe gazetare me profesion, ndërkaq është edhe stiliste.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here