Adelina Muhagjeri, shqiptarja kandidate në zgjedhjet kantonale të Zvicrrës

0

Shqiptarja Adelina Muhagjeri kërkon votën për zgjedhjet kantonale në Zvicërr që mbahen në shkurt të këtij viti.

“Adelina Muhagjeri eshte kandidate e Partise Socialdemokrate per zgjedhjet kantonale te St. Gallenit në zonen Rorschach. Zgjedhjet do te mbahen me 28 shkurt 2016. Të drejte vote kane te gjithe banorët e qytetit te Rorschach-ut me rrethine, të cilet e kane nenshtetesine zvicerrane.

Synimet politike: E ardhmja është në duart tona, andaj duhet të angazhohemi për një botë më të drejtë!
Gratë me prejardhje të huaj e kanë të vështirë të riintegrohen në boten profesionale. Prandaj, une do të doja ti mbështesë drejtat e grave. Asnjë çift nuk do duhej të refuzoje një femijë për arsye financiare dhe organizative. Në parlamentin kantonal une do të angazhohem për një politike më të fortë familjare.

Pershendetje Adelina”, ka shkruar ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here