AAK i fton qytetarët para kuvendit, në përkrahje të deputetëve

0

AAK, është shprehur e shqetësuar nga njoftimet se policia munjd t’i largojë nga salla e Kuvendit deputetët e opozitës. “Mandati i deputetit është i garantuar me kushtetutë dhe ai nuk zmbrapset me kurrfarë masash policore.”, është theksuar në një komunikatë që ka lëshuar kjo parti rreth orës 16:00.

“Prandaj në një situatë të tillë kërcënuese, ftojmë qyetarët që të vihen në përkrahje të deputetëve, duke u mbledhur para Kuvendit të Republikës së Kosovës.”, ka bërë thirrje AAK.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here