A tregojnë këto fotografi se si i sheh BE-ja Serbinë dhe Kosovën?

0

Kur Shefja e BE-së për Politikë të Jashtme, Federica Mogherini, fotografohet në Bruksel me kryeministrin e Serbisë, Aleksandër Vuçiq, të dy duken të buzëqeshur. Ndërsa kur të njëjtën gjë e bënë ajo me kryeministrin e Kosovës, Isa Mustafën, duken serioz. A është kjo pasqyra reale e trajtimit të Serbisë dhe të Kosovs nga BE-ja? Askush nuk do të mund të thoshte as “po” e as “jo”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here