A ishte pishina e Stan Tërgut e para në Kosovë?

0

Pishina e Stan Tërgut, ndër të parat dhe të vetmet në Kosovën e viteve të 40’ta. Në këtë pishinë të hapur, organizoheshin gara në mes klubeve të notit, dhe po e njëjta shfrytëzohej për argëtim nga banorët e rajonit të Mitrovicës e më gjerë.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here