A është shtatzënë Lady Gaga,apo…?

0

Në skenën e Hollyvood Bowll këngëtarja Lady Gaga është përgjegjur me të qeshur kur është pyetur “nëse është shtatzënë”,duke u bazuar në linjat e trupit të saj dhe peshën që  vjeçarja ka marrë kohët e fundit:”Jo,unë vetëm jam plakur”.

Shumë media kishin menduar se nuk është në pyetje ngritja në peshë,por këngëtarja e popullarizuar po priste fëmijën e parë,çka këngëtarja e mohoi me të qeshur dhe humor.”Shumë njerëz kanë menduar që unë jam shtatzënë por ja çka u përgjigjem unë atyre:së shpejti i mbushi 30 vjet,dreqiiiii”-shprehet këngëtarja me të qeshur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here