A është presioni i policisë së shtetit dhe inspektorëve të tatimit shkaktarë i vdekjes së një qytetari në Tiranë?

0

Qiramarrësi i një servisi në zonën e Kombinatit në Tiranë i ka dhënë fund jetës pas kontrollit nga policia dhe inspektorët e tatimeve për kasën fiskale.

Dëshmitarë të zonës dhe banorët thonë se pak orë para ngjarjes policia dhe inspektorët e tatimeve e kanë paralajmëruar viktimën, baba i dy fëmijëve, se do të arrestohej dhe do t’i mbyllej biznesi në rast se të nesërmen gjendej pa kasë fiskale.

Policia ka thënë se nga veprimet e kryera rezulton se shkaku i vdekjes ka qenë goditja nga rryma elektrike.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here