A është një mit bllokimi i vaginës gjatë seksit?

0

A mund të jetë vërtetë?

Nga publiku i ditur si “bllokim vaginal”, në qarqet mjekësore quhet “captivus penisi” dhe do të thotë ” penis i robëruar “. Captivus penisi është përcaktuar s “tkurrje e muskujve vaginale të gruas gjatë marrëdhënieve seksuale, kështu që e bllokn penisi dhe i pengon të dalë nga vagina”.

Eksperti turk Keçe thotë se deri më sot nuk është publikuar ose diskutuar ndonjë fotografi video apo debat për ndonjë problem të Captivusit të penisit. Ai thotë se të gjitha çfarë janë thënë në këtë aspekt janë vetëm legjenda poullore…

Muret vaginale janë të rrëshqitshme dhe të butë, hapja vaginale lejon tranzicion të lehtë. Është një ind pak i ndjeshëm që mbulon muskujt e murit vaginal, unë i quaj ato muskuj të dashurisë dhe këto muskuj nuk janë aq të fortë sa për të blokuar penisin. Shkarkimi mund të marrë kontraktimet e shkarkimit të menjëhershëm vaginale qëndron për 5-10 sekonda dhe përfundon tkurrja. Pasit të shkarkohen burrat, gjaku përsëri kthehet në penis, penisi humbet ngurtësinë e tij dhe lehtësisht del nga vagina.

 

 

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here