A është kjo barazia me burrat që u duhet grave shqiptare?

0

Siç është bërë traditë tashmë, femrat e kryeqytetit festuan 8 marsin të rrethuara nga meshkujt lakuriq në klubet e natës.

Edhe pse kjo festë qëlloi të dielën, vajzat nuk u ndalën, por dolën dhe festuan deri në orët e para të mëngjesit të së hënës.

Gaetano, Roberto, Tita ishin tre striptistët që dhuruan çaste kënaqësie për vajzat e shumta që u ngjitën njëra pas tjetrës në skenë dhe u bënë pjesë e shfaqjes, duke provokuar skena erotike me meshkujt e zhveshur.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here