A është Fidel Kastro burri që pati më së shumti të dashura?

0

Ai nuk ka qenë as sportist, as artist dhe as këngëtar. Ai është revolucionar dhe politikan.

“New York Post” në vitin 2008 kishte publikuar se Fidel Castro gjatë 40 vjetëve kishte fjetur më me shumë se 35 mijë femra. Duket e pabesueshme.

“Ditën ka çuar dashur me të paktën dy femra, me njërën në drekë, me tjetrën në darkë”, ka thënë Ramom një bashkëpunëtor i Fidel Castros.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here