A e dini se çfarë do të thotë kjo shenjë?

0

Kjo shenjë në dorë do të thotë se dikush është në telashe. Prandaj, nëse ndonjëherë e shihni dikë me pikë të zezë në pëllëmbën e dorës së tyre, mos hezitoni ta thërrisni policinë në sekondë, raporton lajmi.net.
Kjo ndryshe quhet edhe “Kampanja Pika e Zezë”, e cila ka filluar në Facebook dhe është një mënyrë për t’i njohur viktimat e abuzimeve të ndryshme.
Prandaj, nëse e shihni dikë me këtë pikë të zezë, ju duhet ta dini se ai apo ajo është në rrezik.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here