8 vjeçari nga Gjakova kërkon ndihmë për shërim

0

8 vjeçari nga Gjakova kërkon ndihmë për shërim

Arber Hoti, 8 vjeqari nga Gjakova vuan nga “Leukemia Acute”, dhe është duke luftuar për jetën.

Arberi ka nevojë për ndihmë, çdo minutë i humbur për të do të thotë shumë. Për momentin është duke u trajtuar në Turqi.

Ministria e Shëndetsisë ka ndarë 80 mijë euro, ndërsa për sherimin e Arbërit nevojitën mbi 200 mijë euro.

TEB Bank:Arsim Hoti
Swift Code: TEBKXKPR

IBAN: XK052018000075420682

ADRESA: Rruga Fehmi Agani Nr.92,50000 GJAKOVE/KOSOVE
Nr.Kontaktues Babai 0038344331652

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here