61 vjeqari nga Florida arrestohet i zënë në flagrancë nga gruaja e tij derisa po bënte seks me qenushen e tyre

0

Manuel Ramon Gonzalez, 61 vjeq, nga fshati Wellington i Floridas u arrestua për shkak se u zu duke kryer marrëdhënje seksuale me kafshë. Ishte gruaja e tuij ajo që e zuri në flagrancë dhe ishte aq e shqetësuar sa që e thirri policinë dhe e denoncoi rastin. Gonzalez e ka pranuar kryerjen e akteve seksuale me qenushen e shtëpisë të quajtur Chihuahua. Ai u deklarua fajtor për mizori ndaj kafshëve dhe aktivitet seksual me një kafshë. Gonzalez ishte zënë në flagrancë edhe nga kamerat e sigurisë që i kishte në shtëpi. Bashkshortja e tij ka filluar me procedurën e divorcimit nga Gonzalez. Autoritetet në Florida kanë thënë se ky rast është pjesë e një problemi më të madh abuzimit të kafshëve në Floridën Jugore. Ata janë shprehur pro ligjeve më të forta që do ta sanksionin këtë dukuri.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here