Greg Delawie pritet të emërohet ambasador i SHBA-ve në Kosovë

0

Zëvendës ndihmës sekretari për Sigurinë ,teknologjisë dhe zbatimit Greg Delawie pritet që të jetë ambasadori i ri I SHBA-ve në Kosovë.Në bazë të rrotacionit 3 vjeçar,së shpejti parashikohet që ambasadorja Tracey Ann jacobson t’ia lëshojë vendin Greg Delawie që njihet edhe si ish zëvendës shef i misionit në Ambasadën e SHBA-ve në Berlin.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here