46 vjet nga nisja e Njeriut për në Hënë

0

Programi Apollo. Apollo 11, misioni i parë me njerëz astronautë nga Toka për në Hënë, niset nga Qendra e Hapësirës Kennedy në Kepin Kanaveral, Florida, më 16 korrik të vitit 1969. Misioni Apollo ishte një sipërmarrje amerikane e kushtueshme, me pjesmarrjen e rreth 400 mijë shkencëtarëve, teknikëve dhe inxhinjerëve, dhe një kosto prej 100 milirdë dollarësh.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here