200 pjesëtarë të Njësisë Speciale ROSU po patrullojnë në veri të Mitrovicës (VIDEO)

0

Trupat e Njësisë Speciale ROSU, tanimë janë duke patrulluar në pjesën veriore të Mitrovicës, njoftojnë mediat serbe. Sipas portalit serb Kossev, rreth 200 forca të Njësisë ROSU tani janë duke patrulluar në Jarinje, dhe në një pjesë të Mitrovicës së Veriut.

Sipas mediave serbe, njësinë speciale ROSU po e udhëheq komandanti i kësaj njësie Arbnesh Ajvazi.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here