17 vjet nga themelimi i mediave të luftës, Kosova e Lirë dhe Kosovapress

0

Si sot 17 vite më parë ShP i UÇK -se hapi dy dritare informative, Radion Kosova e Lirë dhe agjencinë e lajmeve Kosovapress. Ato filluan punën më 4 janar të vitit 1999 në Malet e Berishës. Ato vepruan në kushte të vështira. Mediumet shërbyen për informim dhe për ngritje të moralit për luftë. Folësi i Radios Kosova e Lirë ishte Nysret Pllana. Që të dy mediumet ekzistojnë ende.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here