15 fakte që nuk i dini rreth seksit

0

Pavarësisht se sa jeni të bindur se jeni ekspertë në fushën e seksit dhe seksualitetit, një gjë është e sigurt, ekzistojnë edhe shumë informacione të reja të cilat mund të jenë të papritura për ju. Nëse dëshironi të shtoni diturinë tuaj në lidhje me seksin dhe seksualitetin, në vazhdim do të lexoni 15 fakte interesante, humoristike dhe shokante të cilat ndoshta nuk i keni ditur në lidhje me aktivitetin e preferuar njerëzor.

–  Derisa burrat kanë nevoj vetëm për disa sekonda, femrat mesatarisht kanë nevojë për 20 minuta që të nxehen seksualisht.

–   Vetëm 45% e burrave duan që të kenë “krenari” më të madhe atje poshtë..

– Pilulat kontraceptive mund të reduktojnë ndjeshëm dëshirën për seks.
– Të dy bashkë, burrat dhe gratë në ëndërr mund të përjetojnë orgazëm jashtëzakonisht të fortë.
– Vetëm 1% e të gjitha grave në botë mund të përjetojnë orgazëm vetëm me stimulim të gjirit.
– Në botë, çdo ditë ndodhin reth 100.000.000 marrëdhënie seksuale.
– Gjatë marrëdhënieve seksuale ju mund të harxhoni deri në 150 kalori.
– Klitorisi ka më shumë mbaresa nervore se çdo organ tjetër. Bëhet fjalë për një shifër reth 4000.
– Një filxhan spermë ka reth 5 kalori.
– Pas katër vitesh lidhje ose martesë, epshi i gruas fillon të bjerë.
– Seksi shëron depresionin, sepse gjatë seksit, trupi formon hormonin e lumturisë, ednofrinin.
– Edhe burri mund të përjetojë orgazme të shumta, por ky orgazëm i vërtet duhet të jetë me derdhje, derisa ereksioni duhet të qëndrojë.
– Gjatësia mesatare e “krenarisë mashkullore” është 7 deri 10 centimetra.
– Gjatësia mesatare e penisit ne ereksion është 12 deri 15 centimetra.
– Ekziston një përqindje e vogël e grave të cilat janë alergjike ndaj spermës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here