13 vjet nga vrasja e Tahir Zemajt dhe e të afërmve të tij

0

Trembëdhjetë vjet më parë në hyrje të Pejës është vrarë Tahir Zemaj, i biri i tij, Enisi dhe kushëriri i tij Hasani. Ngjarja kishte ndodhur në afërsi të Kombinatit të Drurit, ndërsa vrasësit ishin larguar drejt Fabrikës së Birrës. Gjatë luftës Zemaj kishte qenë për një periudhë Komandant i UÇK-së për Zonën e Dukagjinit. Paslufte ai ishte i angazhuar në kabinetin e ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova, si njohës i çështjeve të sigurisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here