125 dhurata në SOS-kopshtin e fëmijëve nga studentët dhe “qeap heimerer”

0

125 dhurata janë shpërndarë në SOS-kopshtin e fëmijëve të mërkurën. Kjo në kuadër të projektit të studentëve dhe të instuticionit të vetëm gjermano – kosovarë “qeap heimerer” “Aty ku egzistojnë njerëzit, ka vend dhe për mrekullitë”.

Aktivitetet e këtij projekti janë mbledhja e dhuratave, java e filmit gjerman dhe promovimi i sportit të Shigjetarisë në bashkëpunim me Federatën e Shigjetarëve të Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here