UBER paraqet një taksi fluturuese

0

UBER prezanton konceptin e tij për transportin e udhëtarëve në ajër dhe dëshiron ta realizojë atë deri në vitin 2023, përcjell albinfo.ch.

Të gjitha rrugët janë bllokuar? Zgjidhje ka gjetur Uber për problemin e trafikut. Uber ka paraqitur taksitë e tij fluturuese në Los Angelos.

Teknologjia për të duhet të jetë zhvilluar për dy vjet. Nga 2023 pasagjerët do të kishin zgjedhjen nëse dëshironin të vozisnin rrugëve apo të fluturonin.

http://money.cnn.com/video/technology/future/2018/05/08/uber-air-flying-car-orig.cnnmoney/index.html

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here