Thaçi e Meta nënshkruan deklaratën “mbi marrëdhëniet vëllazërore të partneritetit strategjikë”

0

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi dhe ai i Shqipërisë, Ilir Meta kanë nënshkruar një deklaratë të përbashkët “mbi marrëdhëniet vëllazërore të partneritetit strategjikë”.

Më poshtë deklarata:

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here