Televizioni italian lëshon deklaratë publike lidhur me deklaratat e kryeministrit Rama (VIDEO)

0

Kryeministri shqiptar, Edi Rama, ka reaguar ndaj një interviste të një televizioni italian i cili ka bërë një reportazh në Bulqizë, për emisionin “Le lene”. Reportazhi është kritikuar nga Edi Rama, duke e quajtur si “kazan” që ka përdorur incerte të vjetra dhe të falsifikuara nga Bulqiza, pasiqë në Bulqizë nuk është ajo gjendje e cila është përshkruar, shkruan ONLINE.

Lidhur me këto prononcime ka reaguar autorja e emisionit duke lëshuar një deklaratë publike.

Shikojeni videon për të kuptuar më tepër se përçka bëhet fjalë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here