Sot, promovohet libri “Masakra e Reçakut – Krim Kundër Njerëzimit”

0

Sot në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani”, promovohet libri “Masakra e Reçakut – Krim Kundër Njerëzimit”.

Libri është përgatitur nga një grup autorësh edhe botohet në gjuhën shqipe dhe atë angleze nga Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here