Shpëtuan falë 3 minutave vonesë, ishin 50 metra largë xhamisë kur filloi masakra…

0

Ndër të mbijetuarit e masakrës së Zelandës së Re për mrekulli janë edhe lojtarët e skuadrës kombëtare të kriketit të Bangladeshit: ata gjithashtu falën në xhami për namazet e së premtes dhe mbërritën me autobus 3 minuta më vonë. Lojtarët dëgjuan të shtëna, por arritën të shpëtonin nga masakra dhe u dërguan përsëri në hotel nga policia.

Khaled Mashud, shoqërues i ekipit, shpjegoi se “ne ishim pesëdhjetë metra larg xhamisë, ne ishim vërtet me fat. Nëse do të kishim ardhur tre ose katër minuta më parë, ndoshta do të kishim qenë brenda strukturës”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here