Shkurte Fejza i këndon nuses dhe shqiponjës(VIDEO)

0

Është ndër këngëtaret me bagazh të madh në karrierë, e që me zërin e saj bëri për vete shumë gjenerata, të cilat vazhdojnë ta kenë idol të muzikës popullore, shkruan Kosovarja.

Është ndër këngëtaret me bagazh të madh në karrierë, e që me zërin e saj bëri për vete shumë gjenerata, të cilat vazhdojnë ta kenë idol të muzikës popullore, shkruan Kosovarja.

Shkurte Fejza, një zonjë kjo me shpirt patriotik, që i këndoi atdheut ndër vite, në çdo projekt të ri kënaqë zemrat e adhuruesve si me paraqitjen, po ashtu edhe atë çka sjellë.
Në projektin e radhës i ka kënduar nuseve, një këngë kjo e cila vlen të dëgjohet, një përputhshmëri perfekte e tekstit dhe ritmit që nxori në pah rezultatin që do ta dëgjoni në vazhdim.

Këngëtarja është vërtetë një shembull i gruas së suksesshme si në karrierë e po ashtu edhe në jetën familjare, për të cilën gjithmonë komentohet vetëm për të mirë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here