Është bërë publike vlera e palltos që këngëtarja Era Istrefi mbante veshur në klipin e saj “Bon Bon”.

Një kompani që shet gjëra  të shtrenjta ka postuar një foto në instagram ku në njërën anë tregon Erën dhe në anën tjetër pallton me çmimin e pabesueshëm prej 5500 Euro.

Pasi këngëtarja lanqoi këngën e saj, përveç këngës një trend u bë edhe palltoja e saj e cila vazhdon të preferohet nga shumë vajza të reja.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here