Pritet lirimi i ish-komandantit të UÇK-së, Sylejman Selimi dhe eprorit, Jahir Demaku

0

Në Javën e ardhshme mund të lirohen me kusht nga burgu,  ish-komandanti i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Sylejman Selimi dhe eprori, Jahir Demaku. Dy ish-luftëtarët e UÇK-së kanë dorëzuar kërkesën e tyre për lirim me kusht në Panelin për Lirim me Kusht. Kërkesa e tyre pritet të shqyrtohet javën e ardhme.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here