“Po e shoh se një gjë e tmerrshme do të fillojë në pranverën e vitit 2018”

0

E mbani mend se si vdekja e planetit misterioz Nibiru do të shkatërronte planetin tonë në shtatorin e kaluar, duke na vrarë të gjithëve?

Megjithatë ai nuk u shfaq.

Por, një teoricien i konspiracionit të krishterë ka rënë përsëri pas kësaj profecie, dhe tani thotë se Niberu është në rrugën e tij drejt Tokës në këtë pranverë.

Së pari, do të ketë një lloj shpërthimi bërthamor me Korenë e Veriut, atëherë ndoshta do të shfaqet Jezusi, dhe atëherë planeti mitik do të ngrihet në qiell dhe do të jetë perde për të gjithë ne.

David Meade thotë: “Sa më shumë që studioj çdo muaj, po e shoh se një gjë e tmerrshme do të fillojë në pranverën e vitit 2018”.

Meade thotë: “Ka shumë ide konspiracioni fetare që besojnë se fundi i botës do të fillojë në mars 2018, për t’u lidhur me 70 vjetorin e shtetit të Izraelit”.

“Rrëmbimi”- pjesa kur Perëndia zbret dhe i shpëton të gjithë të krishterët dhe një pjesë tjetër./Indeksonline/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here